یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

قیس الخزعلی: آشوب گران در پی تضعیف حشدالشعبی هستند

قیس الخزعلی: آشوب گران در پی تضعیف حشدالشعبی هستند رهبر عصائب اهل حق عراق در سخنانی اظهار داشت که حملات شمار قلیلی از آشوبگران به دفاتر حشدالشعبی در حالی صورت گرفته که نیروهای حشد هزاران شهید در مبارزه با داعش و آمریکا داده و حضور چندانی در سیاست نداشته اند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۷ - ۱۳ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 04
کد خبر: ۲۶۸۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ با وجود همراهی جمع کثیری از رهبران عراقی با معترضین و تن دادن به خواسته های آنان و وعده اصلاحات بنیادین در این کشور؛ همچنان شماری از معترضین در خیابان ها باقی مانده و عده قلیلی از آنان به ساختارشکنی های خود در حمله به مراکز نظامی ادامه می دهند.


قیس الخزعلی رهبر گروه عصائب اهل حق عراق که گروهش نقش بسزایی در مبارزه با تکفیری ها در عراق و سوریه داشته در سخنانی به تحلیل وضعیت عراق پرداخته است.

 

قیس الخزعلی خاطر نشان کرد سخنان و تذکراتی که قبلا داده بودیم، پیش‌بینی نبود، بلکه تذکراتی بودکه بر اساس اطلاعات موجود درباره آن حرف زده بودیم.

 

وی با تاکید بر لزوم جدا کردن تظاهرات کنندگان از افراد خرابکار نفوذی تصریح کرد همه ما حامی تظاهرات کنندگان مسالمت‌جو هستیم و آنها باید مسیر مسالمت آمیز خود را ادامه دهند، البته باید صف خود را از خرابکاران جدا کنند و از آسیب زدن به نیروهای امنیتی خودداری کنند.

 

الخزعلی خاطر کرد اکثر دفاتر حشد شعبی در حالی هدف قرار گرفته است که بیشتر اعضای این دفاتر در سیاست حضور ندارند و فعال نیستند.

 

وی افزود ما(عصائب اهل الحق) در نبرد با گروه تروریستی داعش، 700 شهید تقدیم کردیم و در سال 2003 و مبارزه با اشغالگران(آمریکایی) هم 300 شهید تقدیم کردیم.

 

به گفته الخزعلی، برخی گروه‌ها به دنبال تخریب و تضعف حشد شعبی هستند تا عراق یک قدرت اساسی خود را از دست دهد.الخزعلی اظهار داشت من نیز بر این باورم که عراق به ثبات نمی‌رسد مگر اینکه حمل سلاح محدود به نیروهای امنیتی شود.

 

وی افزود برخی کشورها به دنبال ایجاد آشوب و ناآرامی و جنگ داخلی در عراق هستند، رژیم صهیونیستی و امارات در این توطئه داخلی در عراق فعال هستند، رژیم صهیونیستی، پول‌های امارات و یکی از فرماندهان ارشد نظامی درگیر این توطئه هستند.، مزدوران گروه‌های محلی و کمک کننده به این توطئه، گروه‌های انحرافی و افراد طرد شده از احزاب و عناصر بعثی هستند.

 

الخزعلی گفت هدف نخست دشمن در روزهای اول اکتبر، ایجاد ناآرامی، آشوب و رساندن کشته‌ها به هزاران نفر بود، ولی نزدیک شدن اربعین حسینی، نقشه اول آنها را به شکست کشاند، زیرا تظاهرات به دلیل اربعین حسینی متوقف شد، آنها در هدف نخست خود به دنبال این بودند که حشد شعبی را رو در روی مردم قرار دهند.

 

الخزعلی خاطر نشان کرد 99 درصد تظاهرات کنندگان ارتباطی با گروه‌های خارجی ندارند، بلکه تظاهرات کنندگان مسالمت جو هستند و من درباره یک درصد دیگر صحبت می‌کنم، هدف دوم توطئه‌گران، در بیست و پنجم اکتبر، آتش زدن مقرهای حشد شعبی به ویژه عصائب اهل الحق بود، توطئه‌گران در آتش زدن به این مقرها از همه تجهیزات نظامی استفاده کردند، ولی شیوه شهادت فرمانده عصائب و انتشار ویدئوی آن سبب شکست هدف دوم دشمن شد.

 

به گفته وی، نقطه ضعف تظاهرات امروز عراق، وجود عناصر خرابکار در آن است و یکی دیگر از نقاط ضعف آن، تفاوت و تناقض در خواسته‌هاست.

 

الخزعلی افزود امروز تغییر تنها یک فرد، راه حل نیست، بلکه تغییرات اساسی باید صورت گیرد، مشکل ما در زمینه قانون اساسی است، اگر نظام پارلمانی اصلاح نشود، موضوع سهم خواهی حل نخواهد شد، معترضان باید بدانند که تغییر تنها یک شخص(اشاره به نخست وزیر) مشکلات را حل نخواهد کرد.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار